dijous, 17 d’abril del 2014

Per Sant Jordi, 'Estellés, de mà en mà' a Tarragona i Barcelona

Aquest Sant Jordi, Francesc Anyó i Borja Penalba presentaran "Estellés, de mà en mà" en diversos indrets de Tarragona i Barcelona.

D'aquesta manera, el 22 d'abril, a les 19.30 hores, posaran el seu espectacle poètic-musical sobre l'Aula Magna de la Universitat Rovira i Virgili.

A l'endemà, Diada de Sant Jordi, Estellés, de mà en mà aplega a Barcelona. A les 13 hores posaran veu i música a Estellés en l'Escenari Sant Jordi del TR3SC, a la Rambla, 99. 
Per la vesprada, de 19 a 20 hores, signaran exemplars del llibre-disc antològic estellesià a la llibreria La Impossible

Finalment, actuaran al Sopar Estellesià que organitzen conjuntament De Mà en Mà Produccions i Onada Edicions al restaurant El Setial (c/ Regomir, 11). Les places són limitades a un preu de 25 euros el menú.

Estrenen web

Junt aquesta atapeïda agenda, Anyó i Penalba han estrenat pàgina web per al seu espectacle: demaenma.cat, on podreu trobar totes les novetats de l'espectacle que està omplint teatres i auditoris d'arreu del territori.

A més a més, ja podeu adquirir el llibre-disc Estellés, de mà en mà, una antologia estellesiana duta a terme pels autors i l'enregistrament en directe de l'espectacle a la web d'onadaedicions.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada