dimarts, 1 d’abril del 2014

Preparant novetats: "Teresina no sap cantar" de Jesús Serrano


Amb la intenció de difondre entre els més menuts la història recent del seu poble, l'ampostí Jesús Serrano va crear el personatge de Miquelet Setencàrrecs, un xiquet que viu a principis del segle XX i que ens conta com va presenciar i participar en alguns dels fets més rellevants d'aquells anys: el Carrilet, la construcció del Pont Penjant, l'arribada del futbol i molts més. Per a aquest projecte va comptar amb les il·lustracions del reconegut dibuixant morenc Jordi Alfonso. De seguida, en Miquelet va esdevindre un nou personatge de l'imaginari ampostí. De manera que a la primavera de l'any 2012, i acompanyat de la seua sàvia granota Teresina, viu més històries a "Altres encàrrecs de Miquelet", ja publicat per Onada Edicions.

Ara, dos anys després, serà precisament Teresina qui es llance a recórrer el seu propi camí. No ho fa per gust: ha perdut la inspiració per cantar i necessita recuperar-la. Serà el començament d'un intrèpid viatge per tot el Delta on coneixerà llocs, animals i plantes del terreny amb un únic objectiu: recuperar l'esperit cantaire.

Es presenta aquest divendres a Amposta

"Teresina no sap cantar" arriba aquesta setmana a les prestatgeries, i en primer lloc, realitza una aturada, com no podia ser d'altra manera, a la seua ciutat, Amposta. Serà aquest divendres 4 d'abril, a les 19.30 hores, a la Biblioteca Sebastià Juan Arbó de la capital del Montsià. Es comptarà amb la participació de la professora Maria-Josep Margalef i dels autors, Jesús Serrano i Jordi Alfonso. La música la posaran Sílvia Ampolla, V. Carrasco i Los Dimarts al Llar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada