dimarts, 26 d’agost del 2014

El Diario de Burgos s'hi fixa en "Una casa distinta", àlbum guanyador del Ciutat de Benicarló

Goyo Rodríguez, l'il·lustrador de l'àlbum "Una casa distinta", és burgalès, i el periòdic de la seua ciutat, el Diario de Burgos, arran d'aquesta circumstància, ha dedicada una plana al llibre i al Premi Internacional d'Àlbum Infantil Il·lustrat Ciutat de Benicarló.

En primer lloc, l'article "Metáforas con premio" es fixa en l'obra de Goyo Rodríguez i Daniel Nesquens, un relat protagonitzat per una casa molt especial. Recull les paraules de l'il·lustrador, qui assenyala que "siempre hago imágenes metafóricas que contienen dobles sentidos, pero en este libro ahondo un poco más. Es un cuento infantil y por lo tanto relata una historia sencilla, pero aprovecho las ilustraciones para hacer guiños y que los chavales puedan identificar ciertos elementos y eso les haga pensar".

Posteriorment, el reportatge es fa ressò del paper del Premi benicarlando, i avança que al mes de novembre veurà la llum la publicació de l'obra en trilingüe: valencià, castellà i anglès. Podeu llegir l'article sencer del Diario de Burgos tot clicant ací o sobre la imatge següent per veure la notícia impresa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada