dijous, 28 d’agost del 2014

Judit Robert i "Un cabdell de fil màgic", contacontes a Cambrils


Judit Robert, autora de l'àlbum infantil il·lustrat "Un cabdell de fil màgic", va realitzar un contacontes sobre la seua obra a la biblioteca de Cambrils, passat dimecres, dins de les activitats Juguem i llegim destinades a fomentar el gust pels llibres entre els primers lectors.

Tal com podem apreciar al blog de la biblioteca, els xiquets i xiquetes s'ho van passar d'allò més bé amb el màgic món que els hi explicava la Judit Robert, a partir d'objectes de la vida quotidiana com un humil cabdell de fil. "Primer creu que és un objecte inútil i el deixa oblidat al magatzem però aviat descobrirà que és més importat del que ella es pensa..."

Tal com diu la Judit, tots podem ser la protagonista d'aquesta història. Un cabdell de fil màgic ens parla de la màgia de les coses quotidianes, dels records, dels petits moments plaents de la nostra vida que sense adonar-nos esdevenen la història sentimental de cadascú de nosaltres. No podem deixar de valorar les il·lustracions d'Evelyn Roca que ha sabut captar perfectament la sensibilitat del conte amb un estil colorista i retro, ple de petits detalls. Ha estat obra nomenada com una de les millors cobertes a la Llança de Sant Jordi 2014.

El blog de la biblioteca de Cambrils també destaca que el llibre conté una versió en anglès i activitats complementàries per fer en família. Podeu llegir l'article sencer tot clicant ací.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada