dimarts, 5 d’agost del 2014

Pratdip acull la presentació de "La cuina de les Terres de Mestral", aquest dissabte


La gira de presentacions de "La cuina de les Terres de Mestral" prossegueix entrat el mes d'agost. Després de celebrar sengles actes a l'Hospitalet de l'Infant i a Tivissa, aquest dissabe és el torn del tercer municipi que forma part d'aquest receptari de la Fundació Alícia: Pratdip. 

Així, a partir de les 18 hores, el Casal Muncipal acollirà el treball dut a terme per a revitalitzar les Terres de Mestral a partir d'una immillorable carta de presentació: la gastronomia i en especial, la clotxa, característica d'aquest indret.

Atenció, en un principi l'acte estava convocat a les 19 hores tal com hi apareix en diversos cartells i publicacions, però s'ha avançat a les 18 hores. Aquesta darrera hora és la correcta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada