dissabte, 27 de setembre del 2014

"Quan truquen de matinada", recomanada al Quadern d'El País

El crític literari Carles Fenollosa ha recomanat aquesta setmana la novel·la "Quan truquen de matinada" de Salvador Vendrell a les pàgines del Quadern d'El País.

"A l’èpica sucrosa de la impecable Transició i de la també impecable democràcia, cada vegada li’n queden menys, de partidaris. Salvador Vendrell, amb Quan truquen de matinada, deixa en negre el seu desengany. El coneixíem de les seues columnes en premsa, que va arreplegar fa un quant temps amb el nom de Columnes de paper. Ara, però, arriba amb una novel·la política –i quina no ho és?, diria aquell–, desencantada amb la història d’aquest tros de terra a la vora del Mediterrani. Ací trobem un historiador reciclat a periodista, que viu la crisi com una derrota més, com la de la República, com la de la Transició –ambdues figuren en les seues pàgines. I en van..."

Per conèixer un poc més del llibre de Salvador Vendrell, podeu apropar-vos a la següent presentació de la novel·la el proper 3 d'octubre a les 20 hores a la Llibreria La Costera de Xàtiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada