dijous, 19 de febrer del 2015

Crònica de la presentació de "Reset RTVV" a Riba-roja

El diari electrònic del Camp de Túria Crónica Digital Comarcal ha publicat un article referent a la presentació de l'assaig "Reset RTVV", que el passat divendres 13 de febrer va tindre lloc a l'Ateneu de Riba-roja amb la participació de dos dels membres del Col·lectiu Ricard Blasco, el periodista Manuel S. Jardí i el sociòleg Toni Mollà, així com de l'extreballadora de l'ens públic Reis Juan.


Tot seguint l'objectiu d'aquesta obra, els autors van exposar quin hauria de ser el model per a una nova radiotelevisió pública valenciana i que es fonamenta en tres eixos fonamentals: un pacte polític i civil que prioritze la cultura i la llengua pròpia, una defensa dels mitjans públics per assegurar la cohesió social, i un pacte entre institucions, sector econòmic i societat per donar llum a una nova RTVV que no fòra partidista ni governamental.

El tancament de RTVV (la segona empresa més important del Pais Valencià), no solament ha suposat la pèrdua de 1.800 llocs de treball, sinó que, a més, ha suposat la desaparició del sector audiovisual.

La presentació va cloure amb un debat entre els assistents sobre els mitjans de comunicació públics i l'experiència a l'extinta Radiotelevisió Valenciana. Podeu llegir l'article sencer tot clicant ací.

Foto: Crónica Digital Comarcal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada