dimecres, 11 de març del 2015

"Papallones silenciades sobre una mar de gel" es presenta divendres a Montcada


Aquest divendres, Josepa Montagut i Mariner presenta a Montcada (l'Horta) el seu nou poemari "Papallones silenciades sobre una mar de gel". Serà a partir de les 19 hores al Col·lectiu de Dones de Montcada, ubicat al carrer de l'Arbre s/n · mansarda de la Llar de Jubilats.

L'acte comptarà amb la participació dels recitadors Mercè Claramunt, Laura Garcia Andreu, Josep Sanchis i Lerma, Alban Campion i Mercè Puchades, així com del music Josep Ribera i l'editor literari Enric Sanç. Presentarà l'esdeveniment Isabel Robles.

"Papallones silenciades sobre una mar de gel" naix de la necessitat d’escriure i expressar sentiments sobre els fets quotidians que importen al jo líric, que li colpegen i traspassen d’allò personal a un plànol més social. Un cant a la llibertat, que cada jorn vol assolir, i no pot. Les papallones volen joioses per eixa mar incommensurable que de vegades es revolta i turmenta davant una realitat que ens duu de la desesperança a la incomprensió. Un llibre de poesies que és el fruit dels sentiments i dels neguits de la seua autora. Una cursa poètica que Josepa Montagut inicia ja en una edat madura, el que li dóna a les seues lletres el do de l’experiència i el to amarg de les pèrdues, les batalles i les esperances esvanides. Aquest és el seu primer llibre publicat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada