dilluns, 1 de juny del 2015

"El Montsià de Bàrbara i Jaume" es va presentar a Benicarló

El passat dissabte al matí, Bàrbara i Jaume van travessar el riu Sénia i van aplegar a Benicarló, on de la mà de la seua autora, Núria Ibáñez, es va presentar a la Biblioteca Municipal Manel Garcia Grau els contes que conformen "El Montsià de Bàrbara i Jaume", uns contes per transmetre als més menuts el patrimoni cultural i natural de la comarca.


Com ja és habitual en aquestes presentacions, l'esdeveniment va comptar de tot un poc, per tal d'adreçar-se tant als joves lectors com als pares i mares. D'entrada, Ibáñez, rapitenca i arqueòloga, va fer cinc cèntims dels objectius de les obres, les quals esperen comptar amb un volum per poble. Per ara en porta quatre.

Feta la introducció per la creadora, va ser el torn dels personatges. Bàrbara i Jaume, intepretats per Eva Ortiz i David Camuñas, van representar algunes de les seues aventures pels paratges i viles del Montsià, en aquest cas, i aprofitant que es trobaven a una biblioteca, van reviure la Diada de Sant Jordi a la Ràpita. La música i el ball van posar el punt. Mentre s'escoltava el vídeo amb la lletra, els balladors dansaven la Jota a Bàrbara i Jaume interpretada per Arturo Gaya.


L'agenda de "El Montsià de Bàrbara i Jaume" no s'atura. Aquest pròxim cap de setmana hi podreu trobar una parada amb els contes al Minipop de Tarragona, i diumenge al matí, Núria Ibáñez presentarà el projecte a la Fira del Llibre Ebrenc de Móra d'Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada