dijous, 11 de juny del 2015

Es presenten a Tarragona les novel·les juvenils "1937" de Joaquim Biendicho i "Dirk, dixit!" d'Àngel-O. Brunet


L'aposta del projecte Onada Educació per la literatura i els autors del Camp de Tarragona dóna una passa endavant aquest dimarts 16 de juny amb la presentació de les dues últimes novetats de la col·lecció Maremàgnum Sèrie Roja, "1937" de Joaquim Biendicho i "Dirk, dixit!" d'Àngel-O. Brunet.

L'acte serà a partir de les 19.30 hores a la Sala de Graus del Campus Catalunya de Tarragona, i compta amb la col·laboració de l'Associació de Professionals i Estudiosos en la Llengua i Literatura Catalanes, APELLC, i el Col·lectiu Escriptors del Camp de Tarragona, Escat.

Tot seguint els objectius d'Onada Educació, les dues són narratives de proximitat, amb una destacada qualitat literària i a la vegada aborden relats humans, divertits, intrigants, que atraparan el lector des de les primeres fulles. A "1937", premi Pere Calders, Joaquim Biendicho aborda les vivències d'una família que passa la Guerra Civil en una masia pels voltants de Vila-seca i Salou; mentre, el llibre de Brunet, "Dirk, dixit!" és una aventura on la ciència-ficció, el misteri i l'humor s'hi troben.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada