dimecres, 17 de juny del 2015

Les novel·les "1937" i "Dirk, dixit!" es van presentar a Tarragona

L'aposta de la col·lecció Maremàgnum per la literatura juvenil feta al Camp de Tarragona s'ha materialitzat amb la publicació de "1937" i "Dirk, dixit!", els dos nous volums que es van presentar ahir dimarts de forma conjunt a la Sala de Graus del Camps Catalunya de la capital tarragonina.


"1937" és la reedició de la reconeguda novel·la de Joaquim Biendicho, guanyadora del Premi Pere Calders. Ambientada en una masia per les voltes de Vila-seca durant la Guerra Civil, conta les peripècies d'una família, els Joy. Una novel·la humana, que alterna el to dramàtic amb les aventures i embolics dels protagonistes.


Ben diferent és la proposta d'Àngel-O. Brunet a "Dirk, dixit!", que se situa pels gèneres del misteri i la ciència-ficció. En Jan sempre està ficat en problemes des que, quan tenia cinc anys, va desaparèixer junt la Laia. Ell hi va tornar, però d'ella no s'ha tornat a saber-ne res. Quant surt de la presó, l'espera en Dirk un estrafolari exdetectiu que es vol obrir pas en la màgia i l'espiritisme. Una novel·la trepidant i divertida, que de ben segur sorprendrà el lector.

Imatges de @ApellcUrv

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada