dijous, 10 de setembre del 2015

Preparant novetats: "L'aire absent" de José Manuel Prieto


"L’aire absent" és un analgèsic contra els interrogants, o contra les persones que intenten sobreviure amb més dubtes que certeses. Assumint que la vida no és altra cosa que hostatge de l’atzar i les circumstàncies, la col·lecció de poemes es converteix en un dilluns per als dubtes, una foto de postal per a un amor en directe o una carta de nostàlgia del futur.

Assumint que viure és esperar, són necessaris els dilluns per construir noves certeses, o els dubtes per fer de les ombres la llum amb què caminar. Un al·legat per a la felicitat en les xicotetes coses i de la nostàlgia del futur també en l’amor. Un pròleg en l’esperança d’una època on el passat té cara de futur i on les ferides i els llibres del passat serviren per a l’aprenentatge i la riquesa dels versos.

Podeu conèixer més a l'article que ha publicat l'autor a la seua pàgina personal, tot clicant ací.

José Manuel Prieto va nàixer a Gandia (la Safor) el primer de maig de 1989. És llicenciat en Periodisme per la Universitat de València i estudiant del grau de Dret en la UNED. Ha treballat en diversos mitjans de comunicació, entre els quals destaca Ràdio Gandia-SER, i en gabinets de comunicació institucionals, com el de Premsa de l’Ajuntament de Gandia. En l’actualitat, és regidor i tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Gandia. En l’àmbit literari, ha publicat el poemari "L’univers sense precipici" (2013)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada