dimecres, 23 de setembre del 2015

Vídeopresentacions de "Maleïts entrepans" d'Antoni Gómez i "La paciència del minotaure" d'Ivan Carbonell

Durant la jornada de la "Collita Valenciana" que va organitzar l'Associació d'Editors del País Valencià en el marc de la Setmana del Llibre en Català, s'hi van realitzar una sèrie de minientrevistes als autors i autores valencians que es van desplaçar a Barcelona en les quals feien cinc cèntims de les seues obres en apenes un parell de minuts. Dos autors d'Onada hi van participar-hi, amb el corresponent vídeo que compartim a continuació.

El saguntí Antoni Gómez parla de "Maleïts entrepans", una novel·la basada en la seua infantesa a la capital de Morvedre. Gómez evoca aquella ciutat que vivia tota mena de canvis socials en les dècades dels 60 i 70, amb una forta presència dels vius, aquells personatges del barri, i dels morts, els personatges històrics de la Ciutat Vella saguntina.


"La paciència del minotaure" és una de les novetats d'aquesta tardor. Ivan Carbonell va guanyar el Premi de Literatura de Viatges Ciutat de Benicàssim amb una trama d'intriga i aventures per tota Europa, que porten a Evian, un jove estudiant valencià, a descobrir un terrible secret amagat des de la II Guerra Mundial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada