divendres, 30 d’octubre del 2015

Preparant novetats: "Alfred i els tres peixets del matí" d'Enric Sanç i Ángel Carreras


Enric Sanç i Ángel Carreras ens presenten la màgica aventura que viurà Alfred, un pescador de l'Albufera de València amb tanta bondat com mala sort. Però això canviarà quan tres peixets, Pim, Pam i Pum, se li adrecen amb una petició d'allò més important. "Alfred i els tres peixets del matí" és el nou àlbum il·lustrat de la col·lecció Imagina, amb versió bilingüe en anglès, i una altra castellà-anglès, "Alfredo y los tres pececillos"; un conte ubicat en un dels espais sentimentals de València i que ensenya que qui fa el bé, rep el bé. El llibre es presenta a la Pobla de Vallbona el pròxim dissabte 7 de novembre.

Enric Sanç (València, 1976) és un escriptor valencià. Ha publicat els llibres de poesia: El plany de les lletres ferides (2012) i Les hores concèntriques (2013). Ha sigut inclòs a les mostres poètiques: Estels de paper. Vint-i-un poetes per al segle XXI (2013), Màtria. Noves veus poètiques del Països Catalans (2013), en el Recull de poemes de Ca Revolta per l’homenatge al 75 aniversari de Jaume Pérez Montaner (2013) i en l’antologia La Poesia una sola veu (2014), editat per Caixa Vinaròs. Ha dirigit la publicació del llibre homenatge al poeta Antoni Ferrer i Perales amb poemes de diversos autors: Els déus no abandonen Antoni (2015). Ha rebut el Premi de Poesia Teodor Llorente (2013) i el Premi Comtessa Maria de Luna de les Lletres en la modalitat de Poesia (2013) de la Pobla de Vallbona. Aquest llibre és el seu primer conte infantil publicat.

Ángel Carreras (València, 1976) és llicenciat en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València, especialitzat en dibuix i gravat. Ha il·lustrat els poemaris Papallones silenciades sobre una mar de gel (2015) i Els déus no abandonen Antoni (2015), així com el volum La literatura oral a la Pobla de Vallbona, reflex o espill de la vida (2012). Ha publicat el còmic Neleo el cocodrilo playero (2006) i el llibre d’imatges Estampes menorquines (2009).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada