dijous, 22 d’octubre del 2015

Preparant novetats: "La brujita Amelú" de María Amparo Herrero Polo


Amb "La brujita Amelú" estrenem nova col·lecció: El Dragón, la versió en castellà de La Feram, dedicada a obres de Primària, i que com la seua germana en català, tindrà tres línies, una per cada cicle, indicada per un color: el roig per a 5è i 6è, el verd per a 3r i 4t, i com aquest llibre, el blau per a 1r i 2n. La seua autora, la mestra María Amparo Herrero Polo, el presenta el pròxim divendres 30 de octubre, a les 19.30 hores a l'Aula Polivalent de la Casa de Cultura de la Pobla de Vallbona.

"La brujita Amelú" són quatre divertides històries protagonitzades per una simpàtica nena bruixeta que va descobrint els seus nous poders. Però, més enllà dels contes, aquesta obra és un quadern enfocat a treballar la comprensió lectora de l'alumnat perquè aquesta sigui eficaç, a més d'ajudar a mantenir l'atenció sobre la lectura.

Així, s'ensenya als alumnes a treballar el text, a descompondre'l i se'ls introdueix, molt subtilment, en les tècniques d'estudi que en propers cursos hauran de posar en pràctica. Està dirigit a primer i segon cicle de Primària (depenent de les característiques dels nens) i a alumnes amb necessitats educatives especials d'altres cicles superiors.

Maria Amparo Herrero Polo (27 d'octubre de 1972) és mestra de pedagogia terapèutica al col·legi Sant Josep HHDC de la Pobla de Vallbona. Escriptora per vocació, té publicats diferents treballs com PPolet y los sentimientos, La prueba, Sendero al teatro, Recuerde, piense y trabaje sus manos, Entrene la mente y disfrute i el musical inèdit Soñar despierto. Així mateix col·labora en diferents àmbits culturals de la seva població com contacontes, guionista o actriu entre d'altres. Va ser guardonada en el I Premi Comtessa Maria de Luna per la seva trajectòria com a escriptora teatral.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada