dimecres, 28 d’octubre del 2015

Versos i traços per promoure la màgia d'alletar

L'Associació Amamanta i Onada Edicions publiquen "Versos y trazos, teta y abrazos", un llibre de poemes i il·lustracions que expressa les vivències i emocions de la lactància materna.

Per tal de conscienciar sobre la importància i les bondats de lactància materna, l'associació valenciana Amamanta va convocar a mitjans de l'any passat un concurs per animar la creació poètica i artística. El lema era una bona causa: la difusió i la sensibilització sobre el fort vincle que s'estableix entre la mare i el nadó a través de l'acte d'alletament. La iniciativa va gaudir d'una gran acollida que ha portat a la publicació d'un llibre que recull una selecció dels millors versos i dibuixos participants.

"Versos y trazos, teta y abrazos" són sentiments que els autors, tant mares com pares, han viscut al llarg dels diferents moments de l'embaràs, el part i l'arribada del nadó, i especialment, l'experiència d'alletament, "una de les més intenses que es poden viure, i no només per a la mare sinó també per a la resta que l'envolten", apunten les impulsores del llibre.

L'obra, editada per Onada Edicions, es presentarà el proper dissabte 7 de novembre, a les 17 hores, a la Casa de Cultura de Vilamarxant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada