dijous, 10 de desembre del 2015

Per Nadal regala llibres valencians


De nou, quatre editorials valencianes, Onada, Andana, Perifèric i Sembra, juntament amb una seixantena de llibreries del país, hem emprés la campanya "Per Nadal regala llibres valencians", una iniciativa amb la qual busquem potenciar la lectura en valencià i millorar-ne la visibilitat. Consisteix en un vuit propostes literàries de diversos gèneres i de qualitat, que hi podreu trobar en els establiments col·laboradors.

En el cas d'Onada, hem escollit dos premis internacionals. D'una banda, l'àlbum il·lustrat "Quan xiula l'avi" de César Barceló i Clara Berenguer, guardonat amb el Ciutat de Benicarló, i per l'altre, la novel·la de viatges "La paciència del minotaure" d'Ivan Carbonell, premi Ciutat de Benicàssim.

Les llibreries que hi participen en la campanya "Per Nadal regala llibres valencians" són les següents: 80 Mundos, Rico, El Doncel (Alacant); Exlibris, Llorens (Alcoi); l´Esplai (l´Alcúdia); l´Escala (l´Alfàs del Pi); Samaruc (Algemesí); Lloret, Mascarat (Altea); 35 formiguetes (Alzira); La Traca (Benimaclet); Argot, Babel, Remolins (Castelló de la Plana); Miralles (Cocentaina); Mediterrani (Crevillent); Montaner (l´Eliana); Mikado, Santos, Séneca (Elx); Ambra, Gavina (Gandia); Plumier (Ibi); Shalakabula (Mislata); Manuel Sala (Mutxamel); La Faràndula, Noveldense (Novelda); Gabriel Miró (La Nucia); La Fona (Oliva); Amics (Onda); Avenida (Onil); La Llibreria (Ontinyent); Es. Lector Nobel (Oriola); La Moixeranga (Paiporta); El Puerto (Port de Sagunt); Llum de lluna (Quart de Poblet); Rei En Jaume (Rafelbunyol); El Petit Lector (S. Vicent Raspeig); L´Eixam (Tavernes Blanques); Botafocs (Torrent ); 3i4, Babel, Bernat Fenollar, El Cresol, 35 formiguetes, Gaia, Intertécnica, Universitat, Leo, Leolo, Primado, Railowsky, Ramon Llull, Tam Tam, Tirant lo Blanch, Viridiana (València), i La Costera (Xàtiva).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada