dimarts, 17 de maig del 2016

Compte enrere del termini de participació en els Premis Literaris Ciutat de Benicarló





Aquest és el darrer mes per participar als Premis. El termini acaba el 15 de juny

Onada Edicions serà l'encarregada d'editar els premis, de la promoció i la seua divulgació 

Com anuncia l’Ajuntament de Benicarló en la pàgina dedicada la premi literari més potent que s’ha engegat a la ciutat de Benicarló, aquest és l’últim mes del termini per tal de participar en el certamen literari, Fidel ala seua projecció internacional, l’anunci s’ha realitzat en tres idiomes, el valencià, el castellà i l’anglès.
Els Premis, que van ser presentats tant al Magatzem de la Mar de Benicarló com al Centre Octubre de Valencia, pretenen situar a la ciutat com a capital cultural del territori, exhibir el seu potencial creatiu, turístic i econòmic, entenent els premis no només com un aparador cultural de primer ordre, sinó també com un motor de desenvolupament. Onada Edicions, serà l'encarregada d'editar els premis i que juga un paper fonamental en la promoció i divulgació dels premis




Antecedents d’excel·lència en la promoció literària 

Amb l'antecedent del Premi Internacional d'Àlbum Infantil Il·lustrat, que ha posicionat Benicarló com un referent en el món de l'àlbum infantil, els premis s'han ampliat a quatre modalitats: el Premi Internacional d'Àlbum Infantil Il·lustrat (dotat amb 3.000 euros), el Premi de Divulgació Científica (dotat amb 5.000 euros), el Premi de Narrativa Memorialística (dotat amb 5.000 euros) i el Premi de Llibre Gastronòmic (dotat amb 5.000 euros). Quatre modalitats molt vinculades a les potencialitats del territori i a la seua projecció de futur.
La vocació d'excel·lència dels premis es farà sentir en el desenvolupament de tot el procés: des de la selecció dels jurats, que seran de reconegut prestigi, la programació de tot un seguit d'activitats paral·leles o la màxima cura en les edicions fins a l'acte de presentació de les obres premiades, que es convertirà en un esdeveniment cultural i gastronòmic de primer ordre. El sopar literari, que tindrà lloc al novembre al Magatzem de la Mar a càrrec dels professors i alumnes del Centre Integrat Públic de Formació Professional (CIPFP), servirà per a mostrar els productes per excel·lència de la comarca: carxofes, oli d'oliveres mil·lenàries, llagostins, etc. Tot, amb l'objectiu de fer del sopar un aparador del potencial econòmic del territori.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada