dijous, 23 de juny del 2016

Fes foto i comparteix-la!. El concurs estiuenc d'Onada, participa-hi i guanya premis


En aquests mesos de calor, de sol i de platja, de mar i de vacances, de revetlles i d’escapades, volem compartir i que compartiu les nostres lectures. Per aquest motiu, us animem a participar al nou joc que hem preparat per aquest estiu. Ens hi acompanyeu?

A "Fes foto i comparteix-la" tan sols hi demanem una cosa: tindre un llibre d'Onada a una mà i una càmera a l'altra. Amb un indret fotogènic com a escenari, dispara la foto i comparteix-la amb nosaltres. Volem saber com estiuegen les obres d'Onada!

Per compartir-la hi ha tres possibilitats: etiquetant-nos a Facebook, a Twitter o a Instagram, bé esmentant-nos (@onadaedicions) o pel mitjà del hashtag #onadaedicions. Nosaltres recopilarem les imatges en un àlbum a Facebook.

Hi ha tres torns, entre avui 23 de juny, vespra de Sant Joan i el 23 de juliol; entre el 23 de juliol i el 23 d'agost; i finalment, entre el 23 d'agost i el 23 de setembre. Entre tots i totes les participants a cada torn hi sortejarem un val de 20 euros per a qualsevol llibre del catàleg d'Onada.

T'hi animes? Fes foto i comparteix-la! I és que l'estiu, també és temps de lectura.

Des d'Onada ja hem fet la primera foto, amb Muniatto diposat a saltar de la foguera de Sant Joan directament a l'aigua!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada