dilluns, 29 d’agost del 2016

Onada serà de nou present a La Setmana del Llibre en Català


Com cada any, el mes de setembre aplega amb La Setmana, el multitudinari esdeveniment on les lletres catalanes són les grans protagonistes, amb una munió d'actes de tota mena amb la literatura nostrada com a eix de referència. De nou, se celebra en l'avinguda de la Catedral de Barcelona, i enguany s'estendrà des del divendres 2 fins el diumenge 11 de setembre, la Diada. Presentacions, conferències, xerrades-col·loqui, contacontes i tota mena d'activitats ompliran aquells dies, per tal de posar de manifest la riquesa i la vitalitat de l'edició en català.

En aquesta ocasió, Onada hi serà present en dues casetes: la número 43, un espai conjunt amb altres editorials, i la número 54, dins de l'espai de les editorials valencianes. Quant a les activitats, tres autors i autores d'Onada Edicions hi presentaran les seues novetats.

Signatures i presentacions

Així, el dissabte 3 de setembre, a les 12 hores, Núria Ibáñez hi signarà exemplars dels contes de la col·lecció El Montsià de Bàrbara i Jaume. Serà a la caseta 43.

El divendres 9 de setembre, a les 17.30 hores, Joan Pinyol presenta "El mar de les ombres" dins de l'activitat Parlem de llibres: ficció històrica, a l'Escenari 2. Es comptarà amb la participació de Jordi Llavina i la presentació de Martí Gironell.

Mentre, l'endemà dissabte 10 de setembre, a les 11 hores, Robert Cavaller signa el seu nou llibre "El topògraf", darrer Premi de Literatura de Viatges Ciutat de Benicàssim. També a la caseta 43.

Collita Valenciana

D'altra banda, la bona experiència de l'any passat ha animat a repetir la Collita Valenciana, la jornada que La Setmana hi dedica especialment a la literatura feta al sud del Sénia. De la mà de l'Associació d'Editors del País Valencià s'han organitzat un seguit de xerrades temàtiques on hi participa una nodrida representació de les lletres valencianes.

Serà el 4 de setembre, tant al matí com a la vesprada. A les 11 hores es dedicarà a la poesia, amb la presència, entre d'altres, de Josep Maria Balbastre, autor de "Úter" i Joan-Francesc Peris, autor de "Amors de tardor". A les 11.30 hores, Josep-Joan Miralles durà la seua novel·la "D'ànimes, vençuts i altres romanços" a la taula rodona denominada Els llibres de la memòria. I a les 12 hores tindrem Vicent Penya, premi Vila de Puçol amb "Insòlita memòria", a l'activitat centrada en el gènere de la novel·la.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada