dimarts, 27 de setembre del 2016

Preparant novetats: "Per Carnaval, farina i cóc amb sal" de Núria Ibáñez

 

"Per Carnaval, farina i cóc amb sal" és el sisè conte de la col·lecció El Montsià de Bàrbara i Jaume, amb el que la planera Núria Ibáñez ens descobreix els tresors que amaga la comarca més meridional de Catalunya. Amb cada volum dedicat a una localitat, aquest ens porta fins la vila de Godall. De la mà dels dos protagonistes, la Bàrbara i el Jaume, coneixerem una de les festes més emblemàtiques del territori: el Carnaval godallenc. Allà conserven una tradició des de fa més de cent anys que ningú no ha pogut fer desaparèixer perquè els seus habitants posen tots els sentits per fer-la única, conservar-la i cridar l’atenció dels visitants. Ja des de ben menuts els xiquets tenen un paper molt important per a perllongar aquesta tradició. Això sí, prepareu-vos per a embrutar-vos!

De nou, el conte és una creació coral. La història ideada per l'arqueòloga Núria Ibáñez s'acompanya de les fotografies d'Alfred Blanch i les il·lustracions de Míriam Cid, mentre que Marina Rascón és l'encarregada del tractament d'imatge.

El llibre es presentarà aquest dissabte 1 d'octubre a les 18.30 hores al Centre d'Interpretació de la Serra de Godall, amb la participació de l'autora i del fotògraf, juntament l'alcaldessa Teresa Esmel.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada