dissabte, 22 d’abril del 2017

Els mitjans ebrencs recomanen els llibres del territori per aquest Sant Jordi

La literatura ebrenca està de moda, i cada cop són més les propostes i els títols de tota mena de gèneres i temàtiques que tracten qüestions sobre les Terres de l'Ebre o bé han estat escrits per escriptors i escriptores del sud català. De cara a Sant Jordi i per ajudar el públic entre l'allau de novetats, els mitjans de comunicació del territori trauen les seues recomanacions sobre alguns dels llibres més destacats en clau ebrenca. I en tant editorial de referència, Onada hi és ben present.

La veu dels llibreters

Canal Terres de l'Ebre ha entrevistat Rosa Cubeles, la llibretera de l'emblemàtica Viladrich, qui ha parlat d'alguns dels títols territorials disponibles a l'establiment tortosí, entre d'ells, la novel·la "Tots els colors del vent", de la senienca Marta Tena Subirats.



Els cinc de Surtdecasa

La narrativa de Marta Tena també hi apareix en la tria del mitjà digital Surtdecasa.cat reflectida a l'article Les 5 recomanacions per Sant Jordi de les Terres de l'Ebre. I juntament "Tots els colors del vent" hi ha altres dues novetats d'Onada: els relats de Jesús M. Tibau a "La vida darrere de l'aparador" i l'àlbum il·lustrat infantil "El gripau Estanislau ...i altres poemes" de Montse Boldú i Clara Codina. Amb tres de les cinc propostes, es fa palesa del paper d'Onada Edicions com l'editorial ebrenca per excel·lència, tant en quantitat com en qualitat i varietat de les publicacions.

La tria de Tibau

A Canal 21, l'escriptor i divulgador literari Jesús M. Tibau, de qui ja hem esmentat "La vida darrere de l'aparador", és l'encarregat de difondre el més nou de la literatura ebrenca. En el programa que condueix Gustau Moreno, el tortosí també s'ha referit a "Tots els colors del vent" i "El gripau Estanislau ...i altres poemes", a més del seu propi llibre. I ha afegit l'últim lliurament de dues col·leccions infantils ebrenques, com "Muniatto i la cucafera" de les Germanes Besolí i "Per Carnaval, farina i cóc amb sal" de Núria Ibáñez, juntament una proposta de no ficció: la biografia de Francesc Mestre i Noè a cura de Núria Menasanch.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada