dimarts, 11 d’abril del 2017

Les obres d'Onada van estar presents a la Fira Literària Joan Cid i Mulet de Jesús

El cap de setmana passat, el poble de Jesús va acollir, un cop més, la Fira Literària Joan Cid i Mulet, que enguany suma el seu onzè anys, ja consolidada com l'avantsala del Sant Jordi a les Terres de l'Ebre. Amb motiu de l'extensa programació que acompanya la Fira, tot excedint allò purament literari per endinsar-se en altres modalitats artístiques i en la difusió del patrimoni del territori, la televisió ebrenca Canal 21 ha publicat un reportatge, en el qual hi apareixen amb veu pròpia, alguns dels autors i autores d'Onada.

És el cas de les Germanes Besolí, jesusenques, que apleguen a la Fira Joan Cid i Mulet amb dues novetats de les Contalles de Muniatto: "Muniatto i la cucafera" i "El cagatió de Muniatto". També hi va intervindre l'escriptor Jesús M. Tibau, qui va parlar del seu nou llibre, els relats de "La vida darrere de l'aparador". Més allunyada de l'Ebre és Marta Tena. La senienca també va acudir-hi, com van recollir les càmeres de Canal 21, per presentar la seua novel·la "Tots els colors del vent".



També va ser notícia a Canal TE

Per la seua banda, la televisió Canal Terres de l'Ebre, també present a Jesús, va editar una peça al voltant de la Fira, tot prenent testimoni d'alguns dels escriptors i escriptores protagonistes, com ara el ja esmentat Jesús M. Tibau o Cinta Arasa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada