divendres, 5 de maig del 2017

Onada Educació presenta a Vinaròs el projecte Literatura Km 0 a les Comarques de Castelló


La Sala d'Actes del CEFIRE de Vinaròs acull aquest dimecres 10 de maig l'acte de presentació al Maestrat i els Ports de Literatura Km 0 a les Comarques de Castelló, el projecte d'Onada Educació per apropar els escriptors i escriptores del territori a les aules, i a la vegada, proporcionar al professorat lectures prescriptives de qualitat, amb valors i que atrapen el públic juvenil, arrelades al seu espai geogràfic més immediat. Aquesta jornada de Vinaròs es complementa amb la que se celebrarà el dia abans a l'Espai Menador de Castelló.

L'esdeveniment, adreçat especialment a la comunitat educativa, però obert a tothom, començarà amb la conferència de l'escriptor i acadèmic Josep Palomero, que girarà al voltant de la manera d'ensenyar la literatura a les aules. 

Posteriorment serà el moment per a les autors i autores de les nostres comarques que participen en aquesta inciativa. Miquel Àngel Pradilla, director científic d'Onada, exposarà les línies del projecte abans de donar pas als escriptors Vicent Palatsí, Joan Pla, Vicent Andreu Navarro, Clara Gil, Josep Usó, Manel Joan i Arinyó, i Vicent Pallarès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada