dimecres, 6 de setembre del 2017

Torna La Setmana del Llibre en Català amb les novetats literàries d'Onada


El final de l'estiu ve acompanyat de la principal fira literària de les lletres catalanes, amb el permís de Sant Jordi. Un cop més, i ja en van 35 edicions, el mes de setembre comença amb la Setmana del Llibre en Català, que enguany s'estendrà entre els dies 8 i 17 d'aquest mes en un indret privilegiat: l'avinguda de la Catedral de Barcelona. En aquest temps, aquest espai serà l'epicentre del llibre i de la cultura amb una ampla programació adreçada a tots els públics i a tots els gustos, tot acompanyant-se de desenes de casetes de llibreries, editorials i institucions.

En aquesta nova edició, les obres d'Onada hi seran principalment en dues casetes: la número 8, gestionada per l'Associació d'Editors del País Valencià, i la número 33, que aplega a un conjunt d'editorials distribuïdes per Nus de Llibres. En els dos aparadors hi trobareu una ampla selecció del catàleg i especialment de les novetats, com "Les muixerangues valencianes" de Joan Bofarull, "El gripau Estanislau ...i altres poemes" de Montse Boldú, Clara Codina i Susana Bacardí, "El torb sobre el mar" de Jeroni Muñoz o "Carn de ficcions" d'Anna Chover, entre d'altres.

Presentació i signatures
A més a més, hi comptarem amb un parell d'esdeveniments literaris, ambdós el mateix dia, el diumenge 10 de setembre. D'una banda, a la vesprada Ricard Garcia signarà exemplars dels seu reeixit poemari "On la sang", que ja compta amb una segona edició pocs mesos després de l'estrena. I de l'altra, és el dia escollit per a la ja habitual expedició organitzada pels editors valencians a La Setmana: la Collita Valenciana omplirà l'avinguda de la Catedral de tot allò que es cou al sud de la llengua. Per part d'Onada hi participarà, a les 17.25 hores, l'escriptor Josep Manuel San Abdón amb la biografia del comunicador i polític morellà Manuel Milián Mestre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada