diumenge, 31 de desembre del 2017

Emotiva presentació de "Versos contra la violència" a Tortosa


De nou als escenaris. Com van fer els dies següents a la jornada de l'1 d'Octubre en protesta per la violència viscuda als carrers, desenes de poetes i poetesses han tornat a reviure aquelles jornades amb l'espectacle "Versos contra la violència", que també va servir per presentar el llibre homònim que recull les intervencions de denúncia literària que es van escoltar en els actes que s'hi van celebrar a Roquetes i la Ràpita, convocats pels col·lectius DiLLUMS d'Arts al Forn i Mar de Fora.

En aquesta ocasió l'espai era l'auditori Felip Pedrell de Tortosa, passat 29 de desembre. L'espectacle, a càrrec del dramaturg Valer Gisbert, va comptar amb la poesia, la música, la dansa i el teatre per narrar aquelles hores de temor i d'emocions a flor de pell, en una obra que va commoure el multitudinari públic assistent. Per a saber un poc més,

La cita de Tortosa obre una extensa gira de presentacions i recitals en el que "Versos contra la violència" voltarà al territori, i en el que participaran alguns dels més de setanta autors i autores que han contribuït a aquest poemari amb el qual es pretén que el paper torne a guanyar a la pedra. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada