dijous, 14 de desembre del 2017

Preparant novetats: "Versos contra la violència"


Arran dels fets violents que patí la ciutadania catalana durant el referèndum de l’1 d’octubre de 2017, un grup de gent amant de la pau i les lletres ens vam veure amb la necessitat de fer alguna cosa en solidaritat amb les víctimes, perquè volíem estar junts, per intentar llepar les ferides. Així van sorgir els dos recitals Versos contra la violència a Sant Carles de la Ràpita i a Roquetes, els dies 7 i 8 d’octubre, amb més de setanta participants i quatre-cents assistents. 

El cúmul d’emocions viscudes ens ha portat fins a aquest llibre, suma de sensibilitats i estils diferents, tots amb el desig de pau a les mans, de les Terres de l’Ebre i d’arreu del país, i de més enllà, perquè no ens importa l’origen, ni la llengua, sols el menyspreu per l’ús de la violència per imposar idees, perquè el paper sempre guanya la pedra. I, de ben segur, l’onada creada per aquesta iniciativa no s’atura encara. 

La totalitat dels beneficis del llibre es destinaran a fer-ne arribar exemplars al màxim de centres d’ensenyament, perquè l’escola és una eina de tolerància i de cohesió, la llavor del futur que desitgem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada