dilluns, 5 de febrer del 2018

La poesia va fer història a Sagunt amb la presentació de "Entre la pedra i el ferro"

La poesia es va fer monumental a Sagunt passat dijous 1 de febrer. El Centre Cultural Mario Monreal va acollir l'estrena de "Entre la pedra i el ferro", una antologia poètica que canta i celebra la història de la capital morvedrina, des del passat ibèric i romà al patrimoni industrial del segle passat. Han participat fins a seixanta-tres escriptors i escriptores, coordinats per Antoni Gómez i Vicent Penya.

L'acte va comptar amb un espectacle de música, dansa i literatura, dirigit per Sergi Juesas, de la companyia Camí de Nora, que va comptar amb les actuacions de Margarita Mateu i Eva Gómez. Mentre, la poesia va sonar de les veus d'Ismael Bereje, Maria Jesús Suárez, Begonya Mezquita i el propi Sergi Juesas.

La publicació de "Entre la pedra i el ferro" s'emmarca en les accions de Sagunt com a pròxima Capital de la Cultura Valenciana i de cara a la candidatura de la ciutat a Patrimoni de la Humanitat de la Unesco. Per conèixer més podeu llegir la crònica de Cristina Marqués per al diari Levante-EMV.

Cliqueu per ampliar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada