divendres, 30 de juny del 2017

Aquest estiu, guanyeu premis de llibre amb el concurs i el joc literari d'Onada

L'estiu és temps de lectura! Hi ha res més relaxant què gaudir d'un bon llibre a la vora de la mar o sota la fresca de la muntanya? Com a Onada be sabem que no tanqueu la maleta o la bossa sense eixe títol que ja teníeu ganes de devorar, o d'aquell altre que acaben de descobrir, us proposem que aquest estiu hi participeu al concurs i al joc literari que organitzem a les nostres xarxes socials.


#EstiuOnada per a piuladors i fotògrafs

A Onada tenim la curiositat de saber fins on us acompanyen els llibres que editem. Per aquest motiu estaríem encantats si us feu una foto amb un títol d'Onada, l'etiqueteu amb #EstiuOnada i la compartiu per Twitter i Instagram. Si ens voleu buscar, en ambdues xarxes ens trobareu com @onadaedicions!

Cada quinzena dels mesos de juliol i d'agost, entre totes les fotos etiquetades en eixes dues setmanes, sortejarem un val de 20 euros bescanviable per obres del catàleg d'Onada.


Llibres per tot arreu!

Els nostres escriptors i escriptores també surten aquest estiu amb la seua obra sota el braç, per recórrer el seu poble o el seu barri, o per viatjar a qualsevol indret del planeta. Amb això hem fet un joc literari: heu d'endevinar en quin lloc s'ha retratat cada llibre.

Aquest joc es juga al nostre mur de Facebook. Els dilluns compartirem una imatge nova, i us en donarem pistes. El primer o primera amic/ga d'Onada que ho encerte tindrà premi: un val de 20 euros bescanviable per obres del catàleg d'Onada.
 
Aquests mesos, feu un #EstiuOnada i guanyeu unes lectures ben refrescants!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada